Login met je persoonlijke wachtwoord

Deze collectieve zakelijke reisverzekering is speciaal opgezet dóór en vóór werknemers die in Oostenrijk aan de slag gaan. Door ons collectief te verzekeren krijgen we een voordelige verzekering, op maat gemaakt voor onze beroepsgroep.

Je krijgt toegang tot deze verzekering door je in te schrijven bij Snowlife Skilerarenopleidingen of Werken in Oostenrijk (detacheerder voor zeer uiteenlopende seizoensvacatures in de horeca, winkels, skischolen, etc).

Polisvoorwaarden

Deze collectieve reisverzekering is speciaal opgezet voor skileraren en buitensportleraren, maar ook voor horeca- en winkelpersoneel. Deze doelgroep heeft gemeen dat ze een seizoen in Oostenrijk aan het werk gaan. Meestal in het winterseizoen, maar het kan ook tijdens het zomerseizoen zijn. 

Op deze pagina vind je de Collectieve polisvoorwaarden en de Algemene polisvoorwaarden van AIG Europe. En tot slot de Annuleringsvoorwaarden die door Zeker naar Oostenrijk zijn opgesteld. 

Collectieve polisvoorwaarden

In de collectieve polis zijn drie modules opgenomen; Core, Plus en Assured. Lees in de collectieve polisvoorwaarden alle bedragen die daarbij horen alsmede ook de beperkende clausules en bepalingen.

Download collectieve polisvoorwaarden

Algemene polisvoorwaarden AIG Europe

In aanvulling op de collectieve polis gelden de algemene polisvoorwaarden van AIG Europe. Deze algemene polisvoorwaarden kan je hier downloaden.

Download algemene polisvoorwaarden

Voorwaarden voor annulering

Tot het moment dat je naar Oostenrijk vertrekt kan je deze reisverzekering nog afzeggen tegen onderstaande voorwaarden:
  • Na het afsluiten van deze verzekering geldt er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen bedenktijd kun je nog kosteloos opzeggen, tenzij de reisperiode al ingegaan is. Zodra de reisperiode is ingegaan is opzeggen niet meer mogelijk.
  • Annuleren van deze reisverzekering kan tot 14 dagen voor vertrek. Je ontvangt dan het volledige verzekeringsbedrag terug, met uitzondering van de eenmalige poliskosten van € 8,50. 
  • Binnen de vertrektermijn van 14 dagen kun je tegen 50% van de verzekeringskosten + de eenmalige poliskosten van € 8,50 nog annuleren.
  • Eenvoudig annuleren door ons te mailen op info@zekernaaroostenrijk.nl of te bellen naar +31(0)73-8795796.