Login met je persoonlijke wachtwoord

Deze collectieve zakelijke reisverzekering is speciaal opgezet dóór en vóór werknemers die in Oostenrijk aan de slag gaan. Door ons collectief te verzekeren krijgen we een voordelige verzekering, op maat gemaakt voor onze beroepsgroep.

Je krijgt toegang tot deze verzekering door je in te schrijven bij Snowlife Skilerarenopleidingen of Werken in Oostenrijk (detacheerder voor zeer uiteenlopende seizoensvacatures in de horeca, winkels, skischolen, etc).

Winter &
Zomersport-
verzekeringen

De skilerarenverzekering is speciaal opgezet dóór en vóór skileraren die in Oostenrijk gaan werken en omvat onder andere:
  • Uitgebreide ongevallendekking met repatriëring
  • Persoonlijke aansprakelijkheid en Juridische bijstand
  • Wintersportdekking mét Off-piste en Bückel skiën

Door ons collectief te verzekeren krijgen we een voordelige verzekering, op maat gemaakt voor onze beroepsgroep. De verzekering is samengesteld in samenwerking met verzekering experts en ondergebracht bij een grote verzekeringsmaatschappij die veel collectieve verzekeringen beheren, AIG Europe. 

In het overzicht hieronder zie je puntsgewijs wat wel en niet inbegrepen is. Voor een uitgebreidere omschrijving van wat wel en niet gedekt is lees je de volledige polisvoorwaarden.

Wel verzekerd

Niet verzekerd